Eerste Linux Regiodag in EIndhoven op 30 november 2024

Deel dit artikel

,

Linux Mint

Op zaterdag 30 november organiseert de HCC Linux haar allereerste regionale Linuxdag in wijkcentrum 't Slot in Eindhoven. Wij zijn dan te gast bij de regio HCC Zuid-Oost Brabant, die tevens de organisatie van het evenement verzorgt.

Van 10.00 tot 16.00 uur krijgen bezoekers de kans om kennis te maken met het veelzijdige, maar vaak nog onbekende besturingssysteem Linux.

Wat kun je verwachten?

Presentaties: Gedurende de dag worden er diverse presentaties gegeven door experts. Deze sessies bieden een inzicht in de mogelijkheden en voordelen van Linux.

Workshop: Voor degenen die praktisch aan de slag willen, is er een workshop waarin je leert hoe je Linux kunt installeren en gebruiken. Deskundigen staan klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden. Vergeet niet je laptop mee te nemen.

Voor de workshop graag registreren via:  linux.hcc.nl/workshop-linux-mint.

Meer informatie over het programma van de regiodag volgt nog.

Voor wie is het?

De Linuxdag is toegankelijk voor iedereen, van beginners tot gevorderden. Of je nu nieuwsgierig bent naar wat Linux te bieden heeft of al een ervaren gebruiker bent, die zijn kennis wil uitbreiden, er is voor ieder wat wils. De dag biedt daarnaast een unieke kans om in contact te komen met andere Linux-gebruikers en om je netwerk uit te breiden.

Kom langs en ontdek de wereld van Linux op een informatieve manier. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de groeiende Linux-groep bij de HCC in Zuidoost Brabant!

We hopen je te zien op 30 november a.s. in
Wijkcentrum ’t Slot
Kastelenplein167, 5653 LX Eindhoven!

 

'Meld je aan voor de nieuwsbrief' van HCC!linux

'Abonneer je nu op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden